Seguim a Hollywood: Warner Bros Studios

Ja feia unes quantes setmanes que vaig comprar entrades per a una de les aturades obligades d’aquesta ruta. Tenia ganes de fer una visita a un dels estudis més famosos del planeta. La casa que va veure neixer a Bugs Bunny i a l’anec Lucas ens esperaba per a fer un passeig amb un guia latinoamericà força famòs en aquests mons d’Internet: en Bob.

I es que havia llegit maravelles sobre aquest noi (la seva simpatia, les anecdotes que explica, la manera que fa participar a la gent, etc…). Ens va avisar en començar la visita: “Qui vulgui fer una foto en alguna de les localitzacions que veuríem, que no es tallès, que ho demanés i que pararíem l’estona que necessitèssim.

En total erem unes 18 persones, i el primer en rebre la màgia d’en Bob vaig ser, precisament jo. Ens vem aturar en una caseta, en Bob introduïa així que tot el que veuríem a la visita eren decorats, que la majoria de vegades no hi havia res dins de les cases, i que en ocasions aquestes cases eren oficines per als treballadors dels estudis. I llavors va comentar que el decorat que estàvem veient en aquell instant va ser utilitzat a la sèrie True Blood, en concret era el Bar d’en Merlott. Els meus ulls em van delatar i en Bob va llençar un clauer al terra i va dir: “he vist l’emoció en els teus ulls, t’has de fer una foto aquí, no ens mourem d’aquí fins que fem aquesta foto, els hi he dit que no fòssin tímids”. Així que amb un somriure a la cara, em vaig fer unes fotos a les portes d’aquest Bar.

Quan encara no m’havia recuperat d’aquesta sorpresa, un altre decorat. En aquest moment se’ns explica que Clint Eastwood va rodar escenes de “Million Dollar Baby” i no se l’hi acudeix una altre cosa a en Bob que a dir-me que surti del trenet per a fer una escena de la película. Jo faria de Clint Eastwood, i una altre noia interpretaria el paper d’en Hilary Swank… Us podeu imaginar les rises de la situació, super divertit la veritat.

Així, hem anat repasant decorats i objectes de les películes més famoses de la companyia. De Casablanca a Matrix, passant per Troya, Sin Perdón, i els dos mini museus de la saga Harry Potter, juntament amb la saga Batman i tots els seus automòbils. Sense paraules i al.lucinat, hem arribat a la traca final. Una exposició sobre com feien alguns dels trucs visuals més impactants com volar amb l’escombra de Harry Potter, les escenes de Hobbits amb en Gandalf, o bé com es controla la captura de moviment a les pelis d’animació. I que té aquesta exposició per a ser una traca final?? Doncs que pots entrar a l’estudi on es va rodar la sèrie Friends i fer-te una foto assegut al sofà del Central Perk. Senzillament emocionant.

Desprès de més de tres hores pels estudis, he tingut la sensació de que el dia ja s’havia acabat, que estava tot fet per avui. I per això, ens ho hem pres en calma: una passejada per a fer les darreres compres d’outlet, amb visita inclosa a la Galeria Koreatown (Mr. Ferran, come back on Wednesday!!!) ha estat la distracció de la tarda. He estat tentat en acabar el dia a un dels Dolby Theater Cinema (només n’hi ha 7 a tot al món) però m’ha fet mandra…demà més.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.