Recupero la connexió … arribant a Ulm

Ostres Ferran!!! Però però, ja estàs a Alemanya?? i les teves anècdotes de Viena?? No patiu, aniré publicant tot el que ha passat a Austria, que són moltes coses en 8 nits (5 a Viena i 3 a Salzburg) però ara us explico una mica la operació retorno que m’he trobat al passar per Munich camí de l’acollidora Ulm. La pluja m’ha acompanyat tot el trajecte de Salzburg fins a un petit tunnel que acomiada a la gran ciutat de Munich. A la inversa del que passava a “Ocho Apellidos Vascos”, quan he sortit del túnel m’he trobat un sol radiant i espectacular.

Els cartells de la carretera m’animaven a parar en un dels meus punts marcats per aquest viatge, Legoland, però això serà el dia 1 de setembre.  Desprès de cinc llarguísimes hores de tràfci intens i quasi aturat, he arribat a l’hotel de la companyia Best Western, molt i molt guai. Un lloc força tranquilet. Ara és el torn de la ciutat amb la torre d’esglèsia més alta del mòn. L’autodenominat “monster d’Ulm” tot un espectacle que demà pujaré.

Poc desprès de fer un petit passeig per la ciutat, un incident amb un monstre alemany convertit en dona conductora, aparadors plens de Lego amb referències al 1-7 del mundial de fútbol i alguna anècdota més vòra el riu Danubi (que continua essent de color verd), les cames m’han dit prou i he arribat a un petit restaurant amb plats de Croàcia “Tur Tecker”, boníiiisim. He tastat una pola-pola espectacular. Era la benzina que necessitava per a tornar a l’hotel i escriure aquestes petites línees. Bona nit, fins demà

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.