Panorama trail

Aquesta nit passem fred, no hem sabut encendre la calefacció. Hem passat fred i hem dormit malament, però no hem sentit cap os. A la tenda també hi tenim una caixa forta on hi podem deixar l’ordinador  i coses de valor. El bagul que tenim fora la tenda també el tanquem amb un cadenat nostre. Hem esmorzat a les set i hem sortit a les vuit passades. La Consuelo ens ha portat fins al Glaciar Point i per el camí veiem un coiot que travessa la carretera davant nostre, però no ens podem aturar. Fem al Panorama Trail per on anem veien al Half Dome que ja no es pot escalar per qüestions de temps, a aquestes alçades podria estar nevat i ja han tret les cadenes imprescindibles per a pujar-hi. Veiem les Illiliouette falls, les Yosemite falls, les Nevada  falls, les Emerals pools i finalment les Venal falls. Ho hem fet en 5 hores. Hem començat a les 10 del Glaciar Point i hem arribat a Happy island a les 3 de la tarda. Son només 11 km,  bàsicament de baixada, però molt forta i amb escalons vertiginosos. A l’últim tram agafem una variant, el Mist Trail que passa pel costat de les Vernal falls que ens vaporitzen i refresquen mentre baixem per les enormes roques relliscoses. Quan arribem a baix, descansem una mica i agafem un camí preciós que ens porta fins al Mirror lake, son 5 milles de pedres grans i plenes de molsa perquè es molt humit.

Agafem un autobús dels que circulen pel parc i anem fins a les Yosemite falls, les upper i les lower i després tornem amb un altre bus fins el Curry Village, L’Eli fins i tot te temps d’arribar-se fins a El Capitan i el Yosemite village.

Ens dutxem i anem a sopar al bufet lliure de Curry Village que ens deixa ben tips, i després fem el “Wine Time”, amb unes ampolles que havíem comprat dies enrere, a la sala d’estar .

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.