Barcelona Port de Sortida

Barcelona, dijous, 20 de juliol de 2023

Fa dies que estic nerviosa perquè no em volia deixar res al fer les maletes i tampoc he aconseguit tenir l’estratègia de com visitarem els diferents destins que tenim previstos tot i que m’he omplert de guies i he buscat informació per tot arreu. A més a més esperàvem un paquet que venia de Lugo, però no ha arribat. Això ens ha tingut confinades a casa pendents de l’arribada del paquet i la Berta ha estat molt enfadada per no poder sortir de casa.

Hem esmorzat fort sobre les dotze del migdia, ous ferrats, gall d’indi i totes les sobres que teníem per casa. A les dues el Dani ens ha vingut buscar i ens ha portat al port de creuers, a la lletra D, on hi havia el Costa Fortuna.

L’embarcament ha estat fluït i correcta. Hem passat per la nostra cabina i hem fet el simulacre d’emergència. Hem mirat el vídeo del simulacre a l’aplicació de Costa que em vaig baixar fa uns dies al mòbil i hem anat al punt de trobada en cas d’emergència amb l’armilla salvavides. Ho hem fet força ràpid i bé. A les quatre hem berenat i després la Berta ja ha anat a l’Squok, que es el lloc i les activitats per nens fins 12 anys. Jo he fet el recorregut per l’Spa. M’han dit la part de l’Spa que puc fer servir, el gimnàs, la sauna, el jacuzzi i m’han fet un massatge demostratiu.

Sobre les set de la tarde he anat a buscar a la Berta a l’Squok i hem anat a sopar al Restaurant Michelangelo 1965. La carta la tenim a l’aplicació del mòbil i hi ha un menjar bastant elaborat per els adults i un menú infantil que li ha encantat a la Berta.

Després de sopar he portat a la Berta a la discoteca Vulcano i l’he recollit al pont 9, al Bar Lido Colombo 1954 on ha fet una Brownie Party. Mentrestant jo he anat al teatre a sentir a Cristi Nistor en «It`s my life».

Comments

  1. Anònim

    La llum de les illes gregues…..res té comparació

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.