Un bany a pantai Bira

Aquesta matinada ens ha despertat el cant del muetzí, i es que des de que vam sortir del país Toraja ens vam anar trobant moltes mesquites i Sengkang  n’està ple. Sortim direcció a Bira i fem un parell de parades tècniques pel camí. Passem per Wantapone que va ser un sultanat important que els holandesos van voler entabanar per posar en disputa altres sultanats, però la gent d’aquesta regió representava el major poder antiholandés i em sembla que no els hi va sortit gaire bé. Els locals l’anomenen simplement Bone i es una ciutat petita poc freqüentada per estrangers.

Arribem a dinar a l’hotel on ens estarem a Bira, l’Hotel Anda i ens fan un dinar força bo i complert. Després de dinar anem a passejar i a banyar-nos a la platja occidental. L’aigua esta estupenda i caminem per la sorra alhora que recollim vidres perquè n’està ple. En un dels banys ens trobem una serp venenosa d’aigua viva i mes tard en veiem una de morta a la sorra. El sol va baixant i acaba amagant-se mentre nosaltres explorem aquesta platja allunyada de tot.

Sopem bon peix al Wantang Bambú que es un warung dels mateixos amos que l’hotel on ens estem. Es un lloc senzill amb les parets de palla. Ens posen una taula gran e incomoda fora del local, al carrer. I s’hi esta bé.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.