Tot el dia a l’Squok

Tot el dia a l’Squok, dilluns 5 de febrer de 2018

Avui dia tranquil de navegació. La Berta es passa al dia a l’Squok i el Lucas i el Roque també. Vaig llegint coses sobre Hong Kong per prepara l’estratègia de la visita. Em fa mal l’esquena. Al migdia vaig a una sessió de l’spa sobre productes de bellesa, però es bastant senzill i es clar amb la intenció de vendre productes.

A la tarda reunió informativa pel desembarcament i faig les maletes. Sembla mentida, però em costa col·locar-ho tot a dins i de fet només he comprat dos quimonos i unes construccions pels nens de coses que ocupen espai i a canvi he anat deixant samarretes i mitjons pel camí.

La Berta sopa a les set a l’Squok on fan un sopar de comiat i li fan un regal, una llibreta i uns llapis de colors. Jo sopo al Botticelli on també fem sopar de comiat pels grans.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.