Surt? L’anècdota del dia!!!!

Un dia per a recordar, quin fart de riure ens hem fet!!! És el típic dia passeig, que no saps que estàs veient però tot és preciós.

Gdansk és una ciutat petita, en quan a la part clàssica es refereix i és super agradable passejar pels seus carrers medievals. Avui ha estat un dia tranquil, ens hem llevat mandrosos, i desprès d’un esmorzar a la vora del riu, hem marxat cap a les 12 rumb al passeig per la zona antiga de la ciutat.

Resulta que a principis del mes d’agost, es celebra una fira de comerciants on es poden veure i degustar cosetes típiques de la ciutat. Tot passejant hem arribat al Mercat Central (Targa Harlowa, crec) ja que diuen que sempre s’ha de visitar els lloc on compra la gent els productes de la Terra.

El que jo no esperava veure era com la senyoreta Florido remenava la càmera fent fotos a tots els vegetals que veia. I que un cop havia saciat la seva curiositat fotogràfica, agafa una caixa de frambèsies i en perfecte català (que no polonès) li diu, “una caixa d’això si us plau?” El meu somriure era cada vegada més gran, però el millor estava per arribar…

Resulta que un cop entres al mercat, de tres plantes, pots agafar un ascensor, i com la mandra ens domina doncs allà que el truquem, entrem al ascensor i l’amabilitat de la Silvia surt de nou a escena dient “SURT???” Pujo la mirada i veig una dona d’uns 80 anys amb caminador que segurament no entenia el català exquisit de la nostra protagonista ni tenia forces per a articular un moviment…El meu característic humor instantani ha sortit i les bromes s’han encadenat una darrera una altra….

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.