Navegació i Sopar de Gala

Navegació i Sopar de Gala, dimecres 31 de gener de 2018

Avui dia de navegació. Hem tingut una bonica sortida de sol des de la cabina, però la Berta s’ha aixecat torçada. Hem esmorzat i l’he portada al Squok fins a les dotze. Allà ens hem trobat amb la Majo, el Raúl i els nens, el Lucas i el Roque i hem anat a ballar a la Gran Plazza Italia, pont 8, Classe de Ball amb l’equip d’animació. Després hem fet el Quiz de vestits regionals i hem anat a dinar. Entremig de totes aquestes activitats hem anat preparant les dos pròximes aturades del vaixell. Naha i Ishigaki que formen part d’Okinawa.

Hem dinat al Bufet Giardino amb els nens i els hem tornat a portar a l’Squok i els papàs ens hem quedat parlant al Giardino fins a les cinc que hem recollit als nens i ells s’han quedat la Berta perquè veies Frozen per enèsima vegada. Això m’ha permès un moment tranquil per anar a l’habitació i contemplar el mar que esta en calma.

A la nit la Berta sopa amb els nens a l’Squok i els grandets tenim el sopar de Gala que es com el d’un altra dia. Això si, abans, a les vuit han fet la presentació de la tripulació i un brindis amb el capità al Bar Plazza italia. Ens convidem a unes copetes de cava.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.