Mission District

Aquest matí he fet una petita marató, perquè em queda poc temps a la ciutat i hi han algunes cosetes que no em vull perdre. He anat fins a Castro en tramvia, he fet fotos a totes les banderes de l’arc de San Martí que hi he trobat  i allà he agafat l’autobús 37 fins a Twin Peacks. Un cop a dalt de la muntanya m’he sentit la reina de la ciutat i li he fet fotos per deixar constància de que havia fet el cim. He tingut un dia clar, com quasi tots els que porto a la ciutat. A la baixada he canviat el bus 37 per el 48 a Diamond Hight i he anat fins a la 24 St., a l’alçada de Harrisson St., dintre de Mission District, on he parat per veure els murals. He anat a la famosa Balmy St. on es troben alguns dels murals mes significatius, n’hi ha molts, tot el carrer n’està ple, també he entrat al Precita Eyes Mural Arts i al Visitor Centre. Els Mission District Murals estan dedicats al tema de la pau a centreamericà. Moltes parets de Mission estan decorades per murals. Aquesta acció la va iniciar el Chicano Art Mural Movement als anys 1970 i estan inspirats en la pintura tradicional mexicana feta famosa per Diego Rivera.

He agafat un parell d’autobús més per arribar al Jackson Squere Historical District que mante  el caràcter de veïnat comercial mes antic de San Francisco. Les botigues son elegants i hi ha cases que van resistir el terratrèmol de 1907 que li donen una atmosfera molt agradable i tranquil·la que et transporta al passat.

Per dinar m’he menjat uns “burritos”  a un lloc que hi ha a Market St. i que els fan molt bons. Un cop a l’escola, primer he anant al SOMA i a classe no hem fet gaire, estàvem de festa. Hem cantat en anglès i m’han donat el certificat. La segona hora ens a l’hem saltada perquè al NOMA hi ha una gran festa de Halloween amb tots els alumnes de l’escola. S’ha  disfressat tothom, jo també, amb el barret i la capa de bruixa que en vaig comprar a Japantown i també porto una mascara i un llas al coll. Senzilla, però elegant. La gent va molt ben disfressada. Hi ha molt bon ambient i ens ho passem molt bé.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.