Death Valley m’ha aniquilat

Totes les fotografies que veureu a la història d’avui no són indicatives del que trobareu a la Vall de la Mort. No tinc prous adjectius al meu diccionari que puguin descriure d’una forma simple l’experiència viscuda al visitar aquest Parc Nacional. Potser es que sóc un totxo i no tinc cap diccionari al cap, però això ho podríem discutir en un altre moment.

La sortida des de RidgeCrest ha estat plàcida, el conserge ens ha recomanat diverses rutes i com a la nit teníem que arribar a Las Vegas ens han agradat molt les seves propostes. Així que, dit i fet. La carretera no podia ser més lineal. Tot just abans d’arribar a la “junction” amb Panamint Springs, el poble desèrtic, abandonat, i fantasma de Ballarat ens ha donat la benvinguda. Poc desprès, una carretera sense asfaltar ens feia les coses més difícils. La calor començava a pujar a mesura que ens anàvem apropant a l’entrada de la Mort….bé, a l’entrada de la Vall de la Mort.

La ruta començava bé, un parell de miradors ens feien aturar per a contemplar la vista. Brutal. Els primers avisos de calors intensos i les normatives que es tenien que seguir si no volies morir allà es feien més visibles. I no era per a menys. La sensació atmosfèrica i la calor seca que es dona a Death Valley és una d’aquelles experiències extremes que et dóna la natura que s’han de viure per a creure-les. Super intensos 103 grados Farenheit els que vàrem notar dins del cos. El Visitor Center de Furnace Creek ens va donar els mapes i les pautes a seguir (compra de merchandising apart, que sempre és necessària). El millor encara estava per a arribar

Les següents etapes del Parc són per a emmarcar en un album de records inoblidables i que no desapareguin mai de la nostra conciència, si us plau. Zabrieski Point, la paleta de colors que regna a l’Artist Drive i el moment memorable quan baixes a 855 metres per sota del nivell del mar a Badwater Basin és d’allò més que recomanable per a tot el que vingui aqui. MUST HAVE Instantàni!! Si no teniu planificat un viatge a Death Valley, marqueu aquest lloc a les vostres agendes per a fer-ho algun dia. OOOOOOOOOOOH My God!!!

És cert que no sapigut com arribar al Dante’s View i que no hem tingut temps per a investigar dins l’Scotty’s Castle però ho farem en un nou viatge…qui sap!! Ara…cap a Las Vegas.

 

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.