De la catedral al templo

Desprès de molts dies d’insistir…hem començat el dia fent cas a la Fineta. Avui el nostre objectiu era la Grace Cathedral i seguir amb la segona part de Callejeo que vàrem començar ahir. Doncs bé, el Muni combinat amb el Cable Car Powell-Height (no em cansaré de dir-ho, visca el Muni Passport) ens ha deixat quasi a la porta de la Grace Cathedral, però seguint una recomanació de la guia pocket que portem, el passeig ens ha enviat a rodejar-la per a veure diversos racons del barri com un parc dedicat a una poetesa que disfrutava escrivint i llegint amb vistes a la bahia, un petit carreró on ara hi ha unes casetes residencials la mar de maques o una casa (que no he vist) que estava dedicada a l’amor.

Però tot això ha estat l’aperitiu, no exent d’esforç físic gràcies als carrers de la ciutat, de la visita a la catedral. Senzilla però majestuosa en el seu interior. Com a bons catalanitos que som, un euru és un euru, no hem deixat cap “donació” per la visita. Tota una delícia contemplar l’interior, però el millor del dia encara estava per a arribar.

 

DSC00506
Cop de bus una altre vegada i ens aturem a la porta del De Young Musseum, o de les Belles Arts, que com era primer dimarts de mes, l’entrada era gratuita. Allà hem disfrutat amb l’art de la cultura africana i neo zelandesa, amb quadres de totes les époques i nacionalitats que evoquen el que és l’art contemporàni (des de Picasso a Pollock, passant pels millors).

Per a acabar la visita al Musseum, ens hem pujat a la Harmon Tower Observation on allà es guarda una foto via satèlit de tot San Francisco i es pot presenciar una de les panoràmiques més espectaculars, amb el Golden Gate amagat darrera la colina de Presidio.

I aquí es on hem fet la següent aturada del Callejeo…El parc de Presidio dóna l’inici a la visita al barri de Marina, o al Sitges integrat dins de SFO. Aquest parc ens deparava una de les sorpreses del dia, els Lucasfilm Studios, on (desprès de recòrrer mig parc) hem trobat una estatuta del mestre Yoda dins d’una font a la porta de les oficines de Lucas. Però la felicitat total ha estat, no sense moltes dubtes prèvies, la possibilitat d’entrar al vestidor, on una replica de Darth Vader i de Bobba Fett presideixen una sala on tambés hi són presents la pistola de Han Solo o l’espada làser del malvat Vader juntament amb en R2D2.

Tremolant encara de l’emoció, el passeig ha continuat pel Palau de les Belles Arts, però la gallina de piel de minuts abans ja no ens ha permès gaudir gaire més de la tarda…Ja només quedava una petita compra de souvenirs a Fisherman’s Wharf i cap a l’hotel, demà comença la road movie.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.