Saint Giles School al Phelan Building

Al soterrani del Vantagio Cosmo, passant per un passadís despintat i tètric, es troba una sala on ens donen cafè i pastes per esmorzar. Ens podem servir el que volem i tot i ser un lloc senzill te el seu encant. M’agrada al cafè americà que fan i el croissant es la pasta que els hi surt mes bona pel meu gust. El millor de tot es que esmorzes amb la gent que viu aquí i hi ha gent de tot el mon, ara bé els orientals acostament a agafar-se l’esmorzar i  emportar-se’l a la seva habitació.

Avui he començat el curs d’angles a Saint Giles School. L’escola te dos parts, el SOMA (South Market) al 785 Market St. i el NOMA (Nort Market) al 760 Market St. en el mateix Phelan Building. El nou Edifici Phelan va ser construït entre el 1907 i 1910  després que l’edifici original de Phelan fos destruït pel terratrèmol de 1906. Porta el nom de James Phelan, un banquer de San Francisco que va realitzar diverses reformes a la ciutat durant el període 1897-1902 com alcalde i va ser molt important en els anys que van seguir el terratrèmol. Posteriorment va ser senador de US entre 1913 i 1919 i va mantenir la seva oficina el sisè pis d’aquest magnífic edifici. Esta situat al creuament del carrer Market i O’Farrel amb  l’avinguda  Grant. Va ser construït per l’arquitecte William Curlett.

M’he passat al dia a l’escola entre la prova de nivell i les hores de classe. M’han posat al nivell Upper intermidate i em sembla una mica alt per a mi. Tindré dos profes diferents, el Pedro y la Lena, i quan algun d’ells fa festa en posen un altre de suplent. He dinat al SOMA per 6 dòlars i he pres cafè al NOMA on tinc les primeres dos classes de la tarda,  les dos últimes son al NOMA. Els alumnes de les dos primeres classes son diferents dels de la segona, exceptuant dos nois argentins que fan exactament igual que jo. Quan he  sortit de l’escola em sortia fum del cap, estava una mica atabalada. Me’n he anat al Ross, una botiga on hi ha de tot al costat de l’escola, i m’he comprat uns Levi’s. He quedat a dos quarts de vuit amb el Philippe davant de Victoria’s Secret a Union Square i hi he arribat justa. Al costat de Victoria’s Secret hi ha l’Hotel The Westin St Francis, que em sembla que es l’hotel on es va filmar “El Falcó Maltès”, però no ho he pogut confirmar amb una font fidedigna.  Anem a sopar a un japonès del carrer Post on el Philippe em dona molts bons consells sobre les coses que ha vist de la ciutat  i ens acomiadem perquè demà ell se’n torna cap a Paris.

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada