Onboard

Onboard, dissabte 7 de juliol de 2018

Avui es dia de navegació, però no deixem de veure terra i podem anar seguint les magnifiques costes d’Escòcia, es molt maco i agradable. A mes a mes a bord hi ha molta activitat.

En aquest vaixell s’està molt be, els ascensors van be i no t’has d’esperar durant hores a que arribin. Les sortides i les entrades de la nao son fluides, exceptuant la de St. Peter Port que va ser un autèntic desastre, els restaurants sempre estan oberts i tens bona oferta culinària. Tinc la sensació de que tot va fluid. M’agrada molt que el vaixell el dia abans de la arribada a port ofereixi un vídeo en el programa del televisor de l’habitació amb totes les coses que es poden veure en aquella parada, es un reportatge molt complert que et dona totes les possibilitats que tens en aquell port i el dia després et dona les reflexions d’aquella sortida.

Sobre les 10 he portat a la Berta al Tree House i me’n he anat a sentir l’Exposició sobre Invergordon en directe al Teatre. Es veu que la senyora que dona les explicacions en els reportatges que ens ofereixen esta al vaixell i certament fa una exposició de gran qualitat. He passejat per les tendes i a les dotze he anat a buscar a la Berta i hem anat a veure com els barmans feien malabarismes amb les ampolles i les copes a l’hora de fer els còctels. Hem dinat i ens hem banyat una estona a la piscina petita que avui estava oberta. L’aigua molt calentona com sempre. A les 6 he portat a la Berta al Club de nens. Al migdia li han regalat unes mans que s’enganxen i uns retoladors, a la tarda una samarreta, uns retoladors de roba i no se que més i a la nit tres sirenes “moníssimes” i una polsera. Es impressionant la quantitat de coses que li regalen al Tree House. Jo he anat a fer tir al Plat a la planta 18 i no he encertat gaire. Avui la Berta ha sopat amb els altres nens i les monitores i jo he fet el Sopar de Gala amb els de la meva taula de l’Alegro. Després de sopar he intentat veure “The Secret Silk” al teatre, però la Berta no s’adormia i hem durat poc.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada