M’ha tocat la Loto

Curiós el dia d’avui a l’aeroport de Barcelona. Tot preparat per a viatjar. Ja em coneixeu. La maleta feia un parell de dies que estava llesta per a embarcar. Però sempre falta alguna cosa. I aquest el que faltava ha estat l’anècdota del dia: M’ha tocat la loteria!!! Sí Sí, com ho sentiu. Aleatòriament m’ha tocat passar un control de seguretat adicional. Durant trenta minutets que s’han fet eterns, un senyor policia Nacional molt amable m’ha registrat tot l’equipatge de mà.

Tot plegat ha estat una petita sorpresa desprès d’haver parlat amb la jefa de blog, la Fineta, que m’ha desitjat un bon viatge i m’ha dit que serà una seguidora més d’aquesta aventura que avui comença…

el vol fins aqui ha estat super bo, tot i fer-ho en classe turista ;), ens han donat de dinar, de berenar, un gelat per a veure una peli amb snacks, i diverses begudes…tot molt bo per a ser menjar d’avió. Si això li sumeu la siesta que m’he donat. Un viatge super agradable que ha finalitzat amb la visió aèrea del complexe esportiu de Phx des de l’aire (Eagles, Sixers, Phillies tenen els stadiums un al costat de l’altre amb un super parking que els rodeja.

Fa uns minuts (13.30 hora de Philadelphia) hem passat els controls exhaustius de seguretat, fent una petita broma amb el meu nom amb el policeman del ghetto (hey man ?im bad with the names). No us fieu dels posts que trobareu sobre l’aeroport de Philadelphia i les seves misèries. Està tot super ben indicat i no hem tingut cap problema al fer el canvi de maletes d’avió (no van directes a San Francisco, s’ha de canviar d’avió manualment).

Ara “només” queden set hores de vol fins a la ciutat d’Stephen Curry…Oakland m’espera.

Comments

  1. neus

    Comenceu el viatge amb ganes de comentar fins l’últim detall… veurem si seguiu a aquest ritme!!!! Passeu-ho súperbé!!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.