La Tripulació

Navegació, dissabte 27 de maig de 2017.

Ens llevem tard, però m’he despertat a les sis i la Berta estava gelada. Ahir vaig demanar que em pugessin l’aire perquè feia molta calor a la cabina, però s’han passat i em sembla que no podrà haver-hi un terme mig.

Esmorzem al Restaurant Auster a la planta 3 i anem a portar el passaport a la planta 8 per passar el control del Reina Unit per quan desembarquem a Dover. Dinem al Bufet Panorama de la coberta 11 perquè el de la planta 3 esta molt ple. Després mentre la Berta fa la migdiada al cotxet jo escolto un seminari “Adiós al dolor muscular” que parla de les grandeses de una plantilla anomenada Goodfree que es vent per uns 200 euros crec recordar.

Passem una tarda tranquil·la, la Berta es queda al Guppy club perquè hi ha un altra nen i ja ha anat agafant confiança amb les noies i nois que hi treballen i jo me’n vaig al Fragata Piano Bar a prendrem un Margarita (tequila, licor de taronja i suc de llimona) escolto musica i escric el quadern de viatge.

A la nit anem a la presentació de la tripulació i tenim el sopar de gala on no podem escollir però esta realment deliciós.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.