La diversitat de San Francisco

Se’m fa complicat descriure un dia com avui…Callejeo podríem dir-li. Avui he decidit que amortitzarem el Muni Passport e intentarem arribar al màxim nombre de barris possible. A veure fins on hem arribat…crec que diversitat és el que millor descriu el dia!!

Primera etapa: Mission Dolores
El barri de Mission és una bona manera de començar un matí assolejat. Un barri tranquil en quan a carrers, amb una població majoritàriament de classe mitja on els llatins són els protagonistes. Té, per a mi, diversos reclams turístics. Plagiant la guia que he seguit, ens adentrem en el carrer dels graffitis. Els artistes es troben durant el dia pintant les parets d’aquest peculiar carreró. Poc desprès hem trobat un petit hort, que serveix per a assortir de fruites i verdures als veïns d’un parell de carrers que desemboquen en la “Casa de les dones”. Per a finalitzar el matí, què millor que un gelat ecològic (Coco torrat, o mel amb aroma de Lavanda, boníssims) a Bi-Rite gaudint de les vistes que ens ofereix el Dolores Park??

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Abans d’aquest vertiginòs passeig, però, ens trobem la Mission San Francisco (va ser la primera alcaldia de la ciutat) o Mission Dolores. Una petita esglèsia/basílica/cementeri que és l’emblema del barri i un record de quin són els orígens de SFO.

Segona Etapa: Castro.
El mini petit barri de Castro, és el símbol dels homosexuals que té o reb la ciutat. Tots els carrers del barri estàn “vigilats” per la senyera de la Llibertat amb el punt culminant del pas de peatons o laes constants referències a Harvey Milk i la seva lluita pels drets dels homosexuals. Un dels restaurants recomanats es La factoría de la Salchicha….mmmm…para un muestra un botón que diuen aquells.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Tercera Etapa: La decepció d’Amoeba Music
El carrer Ashbury amb Haight era una altre de les parades destacades del dia. El barri dels hippies dels anys 70 ens esperava amb olor a Marihuana i moltíssimes botigues d’articles de segona mà. Entre ells, el Amoeba Music, una decepció en quant al material que hi havia disponible, res que no es pugui trobar en altres botigues, però amb una extensió on t’hi pots passar hores i hores remenant entre els CDs.

Quarta Etapa: Alamo Square
La diversitat continua, de cop i volta, al baixar del bus ens trobem un barri amb casetes Victorianes…estem a Alamo Square. Aquests quatre carrers d’aquest barri ens descriuen una vida adinerada però bohemia al mateix temps..Molt romàntic.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Cinquena Etapa: Japantown
Una altre de les sorpreses del dia. El japantown apareix davant nostre amb un centre comercial (Japan Center) i uns carrers on totos els cartells són en japonés. La pagoda domina el barri des de qualsevol dels seus angles. ESPECTACULAR!!!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Sisena Etapa: Fisherman’s Wharf
Previo paso per Union Square i la famosa planta baixa dels saldos per a nois de Macy’s (feia molta fresqueta i necessitava una samarreta de maniga llarga) hem agafat un cable car fins a Fisherman’s Wharf i el seu conegut Pier 39. Sopar a Hard Rock Cafè, amb baralla inclosa amb els cambrers del local i cap a l’Hotel…

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

12 hores super intenses…Crec que per avui, és suficient.

Bona nit

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada