Introducció Travessia Illes Europa Occidental

Barcelona, 28 de juliol de 2018

Aquestes vacances anem a les Illes Britàniques. L’idea inicial era anar a fer un curs d’anglès a Irlanda, però ha anat evolucionant cap a un creuer passant per la possibilitat de fer una estància en algun poblet de parla anglesa.

Les Illes Britàniques son un arxipèlag de l’Oceà Nord Atlàntic a la costa occidental d’Europa i esta constituït per les illes de Gran Bretanya, Irlanda, l’illa de Man i al votant de cent petites illes mes. Mentre pertanyien enterament a l’imperi Britànic no hi havia polèmica amb aquest terme, però amb la independència de la República d’Irlanda i amb la revifalla del sentiment diferencial a Gal·les i Escòcia aquesta denominació no es acceptable per alguns sectors. Un dels noms alternatius que el gaèlic irlandès dona a l’arxipèlag es el nom d’Oileáin Larthair Eorpa que traduït seria Illes de l’Europa Occidental i aquesta denominació m’agrada i l’adopto.

En aquest creuer anirem en un vaixell americà, el Royal Princess, de la naviliera Princess Cruises que surt de Southampton el dia 30 de juliol i fa un recorregut interessant entre Irlanda, Regna Unit i France. Vaig fer la reserva del creuer, els vols, els trasllats, i l’assegurança de viatge i de cancel·lació amb Logitravel i la documentació me la van enviar per e-mail. Certament ha estat molt còmoda i el tracte molt correcta.
La idea era sortir en un avió de Vueling a les set del matí del mateix dia 30, però uns dies abans vaig rebre un e-mail de Vueling que deia que el nostre vol possiblement es cancel·laria per les vagues que estaven tenint els controladors francesos que interferien els vols europeus i vaig canviar el vol que teníem per l’últim que sortia el dia 29 i així evitar quedar-nos a terra quan surtis el vaixell.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.