Grand Canyon

Hem fet una caminada guapíssima  pel Gran Canyó. Hem agafat el Bright Angel Trail i ens hem anat endinsant pel Gran Canyó, parem a 3 Mile Resthouse on hi ha banys i aigua, continuem fins a l’Indian Garden on hi ha una bifurcació. Un camí continua el Bright Angel Trail i  et porta fins al Phantom Ranch que son 5 milles mes, però aleshores s’ha de fer nit al ranxo, perquè seria massa dur tornar a pujar en el mateix dia.

Nosaltres hem pres l’altre camí de la bifurcació cap al Plateau Point que es una milla i mitja mes, i aleshores s’ha anat obrint el camí en mig d’una esplanada fins a una pedra plana des de on  es veu el riu Colorado, que mes que “colorado” es de color marron, això si, una mica vermellós, una visió meravellosa. Es estrany veure el canyó des de dins, una visió fantàstica, m’ha encantat. Ha estat una sensació molt agradable caminar pel mig del Plateau, tot es va ampliant i dona sensació de immensitat i d’espai, després d’haver baixat pel costat de  la paret. Dinem a la punta, mirant el riu Colorado amb una gran sensació de llibertat.

Hem començat el camí a 2088 metres d’alçada i arribem a 1140 metres (948 metres de diferencia). En total fem 19 kms. Veiem mes alces i també esquirols. La baixada ha sigut fàcil, però després pujar m’ha costat una miqueta. Jo he trigat 7 hores i al altres entre 6 i 6,30. Al Plateau hi hem baixat tots menys la Consuelo, la Jackie i el Grame que s’han quedat donant voltes per dalt.

 

Un cop a dalt he agafat l’autobús i he fet la ruta vermella, que es circular. He arribat fins a Hermits Rest Router. Després he agafat l’autobús de ruta blava fins al Mother Point Visitor Center que es on hem quedat tots amb la Consuelo i des d’allà veiem la posta de sol com ahir, però avui hi arribem una mica mes d’hora i es mes maca. Sopem a una pizzeria típica americana prop de l’hotel.

 

 

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada