Cafè o burrito??… He escrit la meva primera novela d’amor

El dia ha començat amb dubtes de cara l’esmorzar…Burrito en Mijita al Ferry Building?? Starbucks al Pier 14?? Al final he escollit un capuccino a la porta de l’atracció del dia…Benvinguts a l’Exploratorium.

Aquesta exposició explora, com ve diu el seu nom, totes aquelles nocions que es donàven a les classes de ciències de l’escola d’abans (ara dubto que se’ls hi ensenyi alguna cosa rel.lacionada amb les ciències aplicades). Així, podrem comprovar com interactuem socialment amb les persones, de que serveix tractar bé a la natura, quines classes d’animalons microscòpics trobem a les diferents superfícies, se’ns demostra com es fecunda un ou, experimentem amb el so i amb la llum i les seves propietats, etc etc.

Tot això en una exposició que he recorregut en unes quatre hores i que he estat fins que han tancat les portes a les cinc. Sincerament, si no haguès tingut la CityPass segurament no hauria estat al Exploratorium però m’ho he passat d’allò més. Ahh!! A més, he pogut escriure la meva primera novela d’amor en sis paraules. Us convido a que ho proveu de fer. La meva diu així: “Ella va dir, Res de Bo”.

Com ja era mitja tarda, he decidit aprofitar al màxim la tarjeta de Muni Passport agafant un bus cap a la Coit Tower i l’escultura de Cristòfol Colon. Desprès de baixar les escales de Filbert (gràcies senyor per les Lonely Planet pocket), he tornat a passar per la Levi’s Plaza i tot improvitzant he acabat el dia passejant per Union Square, creuant la Dragon’s Gate a Chinatown i desafiant la frescor de la nit pujant a un dels clàssics tramvies (no compreu un bitllet senzill, 7$ dòlars per viatge, Muni Passport és la solució).

Ostres, m’oblidava, hem conegut un Taiwanès que parlava una mica d’espanyol. Ha flipat quan li hem explicat que parlavem català com a llengua del nostre país. I com a darrera cosa abans d’anar a l’hotel, un soparet al Lori’s Dinner, un restaurant a l’estil americà dels anys 50…rollo Grease vaja.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada