At the sea

At the sea, dimarts 10 de juliol de 2018

Avui navegació i ens hem llevat tard. He deixat a la Berta al Tree House i he anat a la reunió de preparació de desembarcament de Mundomar que fins avui no han sabut que jo estic a bord del vaixell i jo he sabut que d’alguna manera jo formo part del passatgers dels quals ells son responsables.

Quan he anat a recollir a la Berta ha vingut amb molts regalets, una tortuga de peluix i una motxilla que ella ha pintat. Aquests dies cada dia ve plena de regalets del Tree House. Hem anat a dinar a Alfredo’s, una pizzeria de la planta 7 i hem menjat pizza i calzone. Hem fet un dinar diferent i ens ho hem passat molt be. Ha estat un dia de tranquil·litat i paisatge.

A la tarda he començat a fer les maletes i la Berta ha volgut estar amb mi. Hem anat una estona a la piscina i a les 7 de la tarda l’he portada al Tree perquè avui tenen sopar els nens junts. Jo he anat a sopar a l’Alegro i també ha vingut la Linda, però no els de Canàries. A la nit hem anat una estona al Teatre a veure el show musical “Encore”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.