Angels Landing


Avui a les set ja estàvem esmorzant  i hem tornat al Zion Canyon, aquest cop per anar a Angels Landing. Per el camí hi ha cartells que diuen que aquest any, de moment, s’han mort 6 persones d’accident quan intentaven arribar-hi. Fem una caminada “guapa” fins a scout look out, però a partir d’aquí, només la meitat del grup puja fins al final. Hi arriben l’ Eli, l’Anna, El Phillipe i la Lenore. Jo no hi he arribat, realment feia  por. Gaudim del panorama fins que ells tornen i baixem.  Per el camí ens hem trobat una planta que es diu Donatura i que fan servir els indis com al·lucinogen en cerimònies per a tenir visions. Fan servir bàsicament les fulles, però també  la flor. Hem trobat molts esquirols.

Arribem a baix a les 12,15 i havíem començat a les 9,30. Un cop a baix tornem a agafar un autobús intern que ens porta fins al començament dels Narrows on ens hem mullat els peus al Virgin River i hem vist l’entrada als Narrows, però posar-s’hi es llarg i hem de caminar per dins el riu i mullar-nos molt. Hi ha cartells que parlen del risc d’una riada i et diu la pauta a seguir si t’hi trobes.

Finalment entrem al Visitor Centrer i l’Anna i el Phillipe es compren els passaport dels parcs nacionals i comencen una col·lecció de “pegatines” i segells. Un cop el cotxe la Consuelo desplega una taula de càmping i fa un escampall de menjar que nosaltres convertim en entrepans. Tot sembla de bona qualitat i ho enfundem a un borses de plàstic per menjar-ho mentre fem camí. Sortim del Zion Canyon per un costat diferent del que varem entrar-hi i el paisatge es molt maco i encaixonat. Quan deixem el canyó passem un bon tros d’esplanada. Veiem bisons americans (Bison bison) pasturant. Una mica mes endavant ens trobem amb el Red Canyon que te color vermell com el seu nom indica, parem una estona per contemplar-lo i fer fotos.

Anem a dormir a Bryce Canyon City on estem al Bryce View Lodge at Ruby’s. Descarreguem maletes i ens prenem una cervesa de les del Super que passa estupendament mentre xerrem una estona. Donem una volta per les tendetes que hi ha en aquest petit poblat del far west i L’Anna, el Phillipe i jo anem a Ebenezer’s, un local on sopem i  veiem els Wrangler’s, un espectacle de cowboys cantants de “countrie”. Anem a dormir d’hora perquè demà hem de baixar a esmorzar a dos quarts de set.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada